donderdag 6 maart 2008

13. Het moet niet gekker worden


Een Poolse bouwvakker in Engeland (Londen) is op staande voet ontslagen, omdat hij op zijn werkplek seks had met een stofzuiger. Dat schrijft Virginia Wheeler van het Britse dagblad The Sun
De man, die opdracht had gekregen om de bouwplaats aan het eind van de dag af te sluiten, werd door een beveiligingsmedewerker tijdens een merkwaardig avontuurtje in de bedrijfskantine gesignaleerd. De bewakingsman was op kreungeluiden afgekomen die volgens hem 'ver boven het geluid van de stofzuiger uitkwamen.' Hij vond de man, geheel ontkleed, op zn knietjes, vlak voor de 'smiling' stofzuiger. Voordat hij werd ontslagen, moest de Pool nog wel de bewuste stofzuiger schoonmaken. Bij zijn baas probeerde hij zich nog onder het ontslag uit te praten, door te zeggen dat hij zijn onderbroek aan het stofzuigen was en dat dit in zijn thuisland Polen een heel normale bezigheid is. Wat een gek land eigenlijk, Polen, met merkwaardige gewoonten.
Dagblad De Telegraaf (Ja, De Telgraaf!) maakt er helemaal wat moois van: Tegen de voorman zei de man dat stofzuigerseks in zijn eigen land veel voorkomt.

Een stofzuiger is een apparaat dat huisstof en kleine deeltjes opzuigt. Meestal zit er een sterke elektromotor in, die een centrifugaalpomp laat ronddraaien, zodat lucht en daarmee stof aangezogen wordt. Dat je er ook andere dingen mee kan doen, dat blijkt dus maar weer.

Tsjonge, ik heb wel veel gekke dingen gehoord, maar een avontuurtje met een stofzuiger? Het moet niet gekker worden. Als de bewuste man zijn toevlucht moet nemen tot een stofzuiger, dan zal het in zijn huwelijk ook wel niet zo best gesteld zijn. Of was hij niet getrouwd? Dat meldt The Sun niet. Het voorval vond plaats bij Great Ormond Street Children's Hospital.
Hopelijk waren er geen kleine kinderen in de buurt..
Dus let voortaan maar goed op, als je een bouwvakker erg laat van de bouwplaats af ziet komen ;)
...Hee schat, ben je weer thuis?

Een bizar artikeltje, zomaar even voor de afwisseling tussendoor,
passend bij het volgnummer van mijn blog: 13

Een ongeluk? Ongelukstreffer? Ongelukkige man? Ongelukkig moment?
Tja, een ongeluk zit in een klein hoekje, of wellicht: de aansluiting van de stofzuigerslang?

Het oorspronkelijke artikel:
TelegraphMarch, 4th, 2008
The Sun March, 3rd, 2008
De Pers 3 maart 2008
De Telegraaf 3 maart 2008



© Matti, 6 maart 2008
Reacties op mijn blogs stel ik altijd op prijs.
Je kunt ook lid worden van mijn bloghyves:
http://matti-blogs.hyves.nl/
Dan blijf je op de hoogte van nieuwe schrijfsels.

1 opmerking:

Anoniem zei

Frank Zappa had ooit in een documentaire ook sex met de stofzuiger. Het blijft een bizar item.